Zuid-Holland

Visus Oogkliniek

2 Reviews

Af zijn van uw bril of contactlenzen? Een droom? Voor cliënten van Visus Oogkliniek is dit een droom die vervuld wordt. Wakker worden zonder naar je bril te hoven grijpen, een middagdutje doen zonder aan de lenzen te moeten denken of gewoon het gevoLees verder »
Oogkliniek Drechtsteden

1 Review

Neem afscheid van uw bril of lenzen. Afhankelijk zijn van optische hulpmiddelen is beslist niet meer nodig. Met moderne oogheelkundige technieken kan OLCD u er veilig van verlossen. Ooglaseren of lensimplantatie: OLCD past beide behandelmethoden toe

Lees verder »
Jansen Jansen Oogzorg

Jansen & Jansen Oogzorg in Ridderkerk: opticien voor brillen en lenzen Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Jansen & Jansen Oogzorg uit Ridderkerk krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.Lees verder »
Kempkes Optiek

Kempkes Optiek in Gouda: Opticien voor Brillen & Lenzen

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Kempkes Optiek uit Gouda krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.

Lees verder »
More Optics

More Optics uit Rotterdam: Uw opticien voor brillen en lenzen

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij More Optics uit Hillie krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.

Lees verder »
Oogziekenhuis Focuskliniek

In Oogziekenhuis Focuskliniek gaat kwaliteit voor kwantiteit. Waarde wordt in dit kader ontleend aan de kwaliteit van de behandeling en de kwaliteit van het proces. Cliënten worden gevolgd, resultaten worden geanalyseerd en er wordt wetenschappelijkLees verder »
Refractiecentrum Haaglanden

Refractiecentrum Haaglanden: in onze kliniek worden alle behandelingen uitgevoerd door zeer ervaren oogartsen die hier speciaal voor zijn opgeleid en zijn gekwalificeerd als refractiechirurg www.ooglaseradvies.org . Uiteraard staan onze oogartsen ookLees verder »
Rijnzicht Oogkliniek

U wilt niet langer afhankelijk zijn van uw bril of contactlenzen en u oriënteert zich op het gebied van de mogelijke laserbehandelingen. Rijnzicht Oogkliniek te Oegstgeest biedt u het complete aanbod van refractie chirurgische technieken; PRK / LASEKLees verder »