Reviews over Ooglaserklinieken

  Zeer slecht

  Review over Fyeo Medical

  Bij screening zou ik niet geopereerd kunnen worden, maar volgens de arts wel. Dus ik vertrouwde hem. Binnen 3 weken was de operatie geregeld, maar nu na 2 jaar en 3 maanden en 2 extra operaties is het resultaat zeer slecht en zit ik met de gebakken peren.

  Zwakke punten
  Zeer slechte nazorg. Afspraken worden niet nagekomen.

  Slecht zicht en beroerde nazorg: GA HIER NIET IN BEHANDELING.

  Review over Visus Oogkliniek

  Ik heb de Relexsmile behandeling gehad. Behandeling ging goed, maar de nazorg is erg nalatig. Ze doen er alles aan om je juist níét te laten komen voor controle. Geen enkele fysieke nacontrole (zogenaamd door corona) en als je problemen hebt, doen ze alsnog moeilijk voor controle en krijg je die eeuwen later. Ik denk dat mijn ogen goed verpest zijn (slecht zicht) en in een herbehandeling heb ik ook geen zin in als het op deze manier gaat. Erg klantonvriendelijk, gehaast en ze luisteren niet naar jou als persoon. Lopende band werk en als er iets is: dan maar herbehandeling over een jaar. Als ik dit wist over de nazorg had ik mijn 3300 euro wel ergens anders besteed.

  Ga niet hierheen.

  ontevreden

  Review over Visus Oogkliniek

  Ondanks toezeggingen van dr. O. Wolter dat ik mijn betaling terug kon krijgen indien de laserbehandeling geen resultaat zou opleveren, heb ik niets gekregen. Ik heb meer pijn aan mijn oog, die is nu extreem lichtgevoelig geworden en ik moet een dure aangepaste bril opnieuw bestellen. Ook
  een klachtenbrief heeft niet geholpen ondanks beloftes op de website van Visus.

  Sterke punten
  geen .

  Zwakke punten
  toezeggingen doen en niet nakomen.
  1 jaar lang nacontrole, oogdruppels en beloftes maar niets heeft geholpen.

  ogen laten laseren

  Review over Oogkliniek Drechtsteden

  Super behandeld en super tevreden wou dat ik het jaren eerder had gedaan!

  Sterke punten
  Veel uitleg gekregen over welke behandelingen je kan doen en wat er gaat gebeuren, na de behandeling werd ik regelmatig gebeld hoe gaat het met u vond ik erg fijn.

  Zwakke punten
  nvt