Nieuwste Ooglaserklinieken

Reviews en Ervaringen over Jansen Jansen Oogzorg

(50% aanbevolen)

Jansen Jansen Oogzorg

Jansen & Jansen Oogzorg in Ridderkerk: opticien voor brillen en lenzen

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Jansen & Jansen Oogzorg uit Ridderkerk krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ooglaseren Zonnestraal

(50% aanbevolen)

Ooglaseren Zonnestraal

Ooglaseren en lenzen | Ooglaseren Zonnestraal

Ooglaseren Zonnestraal is een onderdeel van Oogziekenhuis Zonnestraal, een oogheelkundig ziekenhuis in Nederland met 9 locaties en 45 oogartsen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Oogzorgcentrum Zwolle

(50% aanbevolen)

Oogzorgcentrum Zwolle

Clienten - Oogzorgcentrum Zwolle

Onafhankelijk en betrouwbaar zorgcentrum. Voor al uw oogheelkundige adviezen, klachten en vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Intervision

(50% aanbevolen)

Intervision

InterVision Ooglaseren. Ooglaser behandelingen op maat

Inter-Vision Ooglaseren regelt en organiseert betrouwbare en volledig verzorgde ooglaserbehandelingen. Alleen de nieuwste en veiligste technieken worden toegepast. Inclusief vooronderzoek en nacontroles
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Care Laser

(50% aanbevolen)

Care Laser

Ooglaserbehandeling bij de beste kliniek in Nederland


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bergman Clinics

(50% aanbevolen)

Bergman Clinics

Bergman Clinics FocusKlinieken, 100% vergoed bij medische indicatie

Bij Bergman Clinics kunt u door korte wachtlijsten snel terecht. Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. ✓ Zorgkaart beoordeling ★★★★☆ 8,8
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Groenhof Optiek

(50% aanbevolen)

Groenhof Optiek

Groenhof Optiek in Amstelveen: opticien voor brillen en lenzen

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Groenhof Optiek uit Amstelveen krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Eye Care For You

(50% aanbevolen)

Eye Care For You

Eye Care For You in Maastricht: opticien voor brillen en lenzen

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Eye Care For You uit Maastricht krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Visus Oogkliniek

(33.3% aanbevolen)

Visus Oogkliniek

Af zijn van uw bril of contactlenzen? Een droom? Voor cliënten van Visus Oogkliniek is dit een droom die vervuld wordt. Wakker worden zonder naar je bril te hoven grijpen, een middagdutje doen zonder aan de lenzen te moeten denken of gewoon het gevoel dat je vrij bent. Echt vrij! Laat uw ogen laseren en kijk naar de mogelijkheden om dit gevoel te ervaren.

Ooglaseren
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Oogziekenhuis Focuskliniek

(50% aanbevolen)

Oogziekenhuis Focuskliniek

In Oogziekenhuis Focuskliniek gaat kwaliteit voor kwantiteit. Waarde wordt in dit kader ontleend aan de kwaliteit van de behandeling en de kwaliteit van het proces. Cliënten worden gevolgd, resultaten worden geanalyseerd en er wordt wetenschappelijk onderzoek verricht. Wij zijn niet gefocust op aspecten als aantallen behandelingen en winst, maar op de kwaliteit van datgene wat wij voortbrengen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over OLCD

(66.7% aanbevolen)

OLCD

Neem afscheid van uw bril of lenzen. Afhankelijk zijn van optische hulpmiddelen is beslist niet meer nodig. Met moderne oogheelkundige technieken kan OLCD u er veilig van verlossen.

Ooglaseren of lensimplantatie: OLCD past beide behandelmethoden toe en heeft hierdoor voor vrijwel iedereen een effectieve oplossing.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Rijnzicht Oogkliniek

(50% aanbevolen)

Rijnzicht Oogkliniek

U wilt niet langer afhankelijk zijn van uw bril of contactlenzen en u oriënteert zich op het gebied van de mogelijke laserbehandelingen. Rijnzicht Oogkliniek te Oegstgeest biedt u het complete aanbod van refractie chirurgische technieken; PRK / LASEK, Femtosecond LASIK en implantaatlenzen. Ervaren refractiechirurgen staan hier voor de behandeling én voor de nazorg 24 uur per dag tot uw beschikking.

Ooglaseren
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Refractiecentrum Haaglanden

(50% aanbevolen)

Refractiecentrum Haaglanden

Refractiecentrum Haaglanden: in onze kliniek worden alle behandelingen uitgevoerd door zeer ervaren oogartsen die hier speciaal voor zijn opgeleid en zijn gekwalificeerd als refractiechirurg www.ooglaseradvies.org . Uiteraard staan onze oogartsen ook geregistreerd bij de beroepsgroep. Het Refractiecentrum is geintegreerd in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden(MCH).

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over dr. Binkhorst Eye Center

(50% aanbevolen)

dr. Binkhorst Eye Center

Onze privékliniek, dr. Binkhorst Eye Center heeft, sinds de opening in 2002, duizenden mensen van hun bril of lenzen afgeholpen. Hiervoor hebben wij diverse laserbehandelingen en andere vormen van refractiechirurgie in ons dienstverleningspakket, zoals lensimplantatie. Ook mensen met zeer sterke oogafwijkingen kunnen bij ons terecht. Wij helpen hen door middel van lensimplantatie eventueel gecombineerd met een ooglaserbehandeling.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Oogkliniek Heuvelrug

(50% aanbevolen)

Oogkliniek Heuvelrug

Oogkliniek Heuvelrug is sinds het najaar van 2009 gevestigd te Zeist en beschikt over het ZKN-keurmerk, dat de optimale zorg voor onze patiënten binnen een veilige omgeving garandeert. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van onze zorg, noch aan onze apparatuur die wij daarvoor gebruiken. Ultramoderne technieken en een uitgekiende logistiek garanderen een minimale belasting van de patiënt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Eyescan

(50% aanbevolen)

Eyescan

Onze Eyescan ooglaserkliniek in Utrecht is toonaangevend in geheel Europa. Door onze jarenlange toewijding in de oogzorg hebben wij alle kennis en expertise op het gebied van uw ogen.

Onze gerenommeerde oogartsen behandelen uitsluitend met de meest geavanceerde ooglaser-apparatuur. Hiermee bieden wij veiligheid, comfort en het best mogelijke resultaat voor uw zicht!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Retina Total Eye Care

(50% aanbevolen)

Retina Total Eye Care

De missie van Retina Total Eye Care kan als volgt verwoord worden: de kwaliteit die wij aan onze cliënten bieden wordt gedefinieerd door een goed medisch en refractief resultaat, wat wordt bereikt met een minimum aan complicaties en een maximum aan veiligheid. Wij hanteren daarbij de ‘Kaizen’ principes; een continu verbeteringsproces.

Ooglaseren
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum

(50% aanbevolen)

Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum

Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum is onderdeel van Oogziekenhuis Zonnestraal, een gerenommeerd oogziekenhuis met meerdere vestigingen in Nederland.

Door de toenemende vraag naar specialistische behandelingen op het gebied van brilvervangende chirurgie is besloten om alle kennis en ervaring binnen Oogziekenhuis Zonnestraal op dit gebied te bundelen in één kenniscentrum, waar het complete aanbod van beproefde ooglasertechnieken en lensimplantaties wordt aangeboden: Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum.

Ooglaser
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Vision Ooglaseren

(50% aanbevolen)

Vision Ooglaseren

Bij Vision Ooglaseren staan kwaliteit, zorg en deskundigheid centraal. Met deze drie pijlers garanderen wij het beste resultaat voor uw ogen.

Bij Vision Ooglaseren verkrijgt u optimale zorg. Zowel voor, tijdens als na de behandeling. Zo heeft u voor de behandeling nog een extra oogonderzoek, wordt u tijdens de behandeling begeleid door één van onze medewerkers en heeft u direct na de behandeling een nacontrole. Vision Ooglaseren wil er verzekerd van zijn dat u de juiste zorg ontvangt en zal alles in het werk stellen om u dit te verschaffen.

Ooglaserkliniek
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Correct Vision

(50% aanbevolen)

Correct Vision

Goed zien zonder bril of contactlenzen? Een ooglaserbehandeling of refractiechirurgie maakt dit mogelijk. Bij Correct Vision, het ooglasercentrum in het Medisch Centrum Alkmaar (MCA) worden deze ooglaserbehandelingen, refractiechirurgie en vele andere oogheelkundige behandelingen op doordachte en betrouwbare wijze uitgevoerd. Correct Vision biedt vertrouwen, precisie, deskundigheid, kwaliteit, veiligheid en continuïteit.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Optical Express

(50% aanbevolen)

Optical Express

Ooglaseren groeit in populariteit en bij Optical Express bent u verzekerd van de allerbeste en veiligste behandeling. Van onze ervaren medewerkers en wereldberoemde chirurgen tot de meest geavanceerde technologie en veiligste Wavefront geleide lasers, wij zijn toegewijd aan veiligheid voor patiënten en uitstekende klinische resultaten.

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Fyeo Medical

(50% aanbevolen)

Fyeo Medical

Een hoog gekwalificeerde kliniek en vooraanstaande oogchirurgen die werken met de meest moderne apparatuur: FYEO Medical is al jaren voorloper op het gebied van oogchirurgie. Bent u een geschikte kandidaat voor ooglaseren? Welke methode geeft voor u het beste resultaat? We bepalen het na een zeer grondig vooronderzoek. Welke oogbehandeling het ook wordt, u kunt er van verzekerd zijn dat u bij FYEO Medical in vertrouwde handen bent.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over OMC Noord

(50% aanbevolen)

OMC Noord

Wilt u nooit meer last hebben van beslagen brillenglazen? Bent u de geïrriteerde en droge ogen door uw lenzen beu? Wakker worden en direct uw wekker scherp zien? Dan zijn de ooglaser behandelingen of implantlenzen van OMC Noord zeker iets voor u!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Vision Clinics

(50% aanbevolen)

Vision Clinics

Ooglaseren door Vision Clinics

Scherp zien zonder bril of lenzen: u wilt er graag alles over weten. Daarom hebben wij hier de kennis en informatie voor u verzameld die we in de afgelopen 13 jaar hebben opgedaan. Een ooglaserbehandeling, lensimplantatie of een leesbrilbehandeling: u bent bij Vision Clinics in veilige en deskundige handen.

Ooglaseren
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lasik Centrum

(50% aanbevolen)

Lasik Centrum

U wilt haarscherp zien zonder bril of contactlenzen? Dat kan. Refractie chirurgie maakt dit mogelijk. Het Lasik Centrum is gespecialiseerd in het laseren van ogen. Het Lasik Centrum beschikt over de meest accurate en snelste ooglaser van Europa. Het Lasik Centrum biedt u direct een goed vooruitzicht voor uw ogen en uw leefplezier.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over International Vision Center

(50% aanbevolen)

International Vision Center

Persoonlijk, Zeker en Perfect, dat is International Vision Center!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Excimer Laser Centrum Nijmegen

(50% aanbevolen)

Excimer Laser Centrum Nijmegen

Behandeling van bijziendheid en verziendheid. Wereldwijd zijn inmiddels miljoenen mensen behandeld voor hun bijziendheid met de Excimer Laser techniek.

Tegenwoordig bestaan er verschillende mogelijkheden om een refractieafwijking van het oog te behandelen. Het Excimer Laser Centrum maakt deel uit van een internationaal netwerk van Excimer Oog Lasergebruikers.
Lees verder »