Utrecht

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Eyescan

Eyescan

Onze Eyescan ooglaserkliniek in Utrecht is toonaangevend in geheel Europa. Door onze jarenlange toewijding in de oogzorg hebben wij alle kennis en expertise op het gebied van uw ogen.

Onze gerenommeerde oogartsen behandelen uitsluitend met de meest geavanceerde ooglaser-apparatuur. Hiermee bieden wij veiligheid, comfort en het best mogelijke resultaat voor uw zicht!
Lees verder Ľ

Bezoek Eyescan

2

Reviews en Ervaringen over Oogkliniek Heuvelrug

Oogkliniek Heuvelrug

Oogkliniek Heuvelrug is sinds het najaar van 2009 gevestigd te Zeist en beschikt over het ZKN-keurmerk, dat de optimale zorg voor onze patiŽnten binnen een veilige omgeving garandeert. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van onze zorg, noch aan onze apparatuur die wij daarvoor gebruiken. Ultramoderne technieken en een uitgekiende logistiek garanderen een minimale belasting van de patiŽnt.
Lees verder Ľ

Bezoek Oogkliniek Heuvelrug

3

Reviews en Ervaringen over Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum

Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum

Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum is onderdeel van Oogziekenhuis Zonnestraal, een gerenommeerd oogziekenhuis met meerdere vestigingen in Nederland.

Door de toenemende vraag naar specialistische behandelingen op het gebied van brilvervangende chirurgie is besloten om alle kennis en ervaring binnen Oogziekenhuis Zonnestraal op dit gebied te bundelen in ťťn kenniscentrum, waar het complete aanbod van beproefde ooglasertechnieken en lensimplantaties wordt aangeboden: Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum.

Ooglaser
Lees verder Ľ

Bezoek Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum

4

Reviews en Ervaringen over Retina Total Eye Care

Retina Total Eye Care

De missie van Retina Total Eye Care kan als volgt verwoord worden: de kwaliteit die wij aan onze cliŽnten bieden wordt gedefinieerd door een goed medisch en refractief resultaat, wat wordt bereikt met een minimum aan complicaties en een maximum aan veiligheid. Wij hanteren daarbij de ĎKaizení principes; een continu verbeteringsproces.

Ooglaseren
Lees verder Ľ

Bezoek Retina Total Eye Care