Zuid-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over OLCD

OLCD

Neem afscheid van uw bril of lenzen. Afhankelijk zijn van optische hulpmiddelen is beslist niet meer nodig. Met moderne oogheelkundige technieken kan OLCD u er veilig van verlossen.

Ooglaseren of lensimplantatie: OLCD past beide behandelmethoden toe en heeft hierdoor voor vrijwel iedereen een effectieve oplossing.
Lees verder Ľ

Bezoek OLCD

2

Reviews en Ervaringen over Visus Oogkliniek

Visus Oogkliniek

Af zijn van uw bril of contactlenzen? Een droom? Voor cliŽnten van Visus Oogkliniek is dit een droom die vervuld wordt. Wakker worden zonder naar je bril te hoven grijpen, een middagdutje doen zonder aan de lenzen te moeten denken of gewoon het gevoel dat je vrij bent. Echt vrij! Laat uw ogen laseren en kijk naar de mogelijkheden om dit gevoel te ervaren.

Ooglaseren
Lees verder Ľ

Bezoek Visus Oogkliniek

3

Reviews en Ervaringen over Jansen Jansen Oogzorg

Jansen Jansen Oogzorg

Jansen & Jansen Oogzorg in Ridderkerk: opticien voor brillen en lenzen

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Jansen & Jansen Oogzorg uit Ridderkerk krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.
Lees verder Ľ

Bezoek Jansen Jansen Oogzorg

4

Reviews en Ervaringen over Oogziekenhuis Focuskliniek

Oogziekenhuis Focuskliniek

In Oogziekenhuis Focuskliniek gaat kwaliteit voor kwantiteit. Waarde wordt in dit kader ontleend aan de kwaliteit van de behandeling en de kwaliteit van het proces. CliŽnten worden gevolgd, resultaten worden geanalyseerd en er wordt wetenschappelijk onderzoek verricht. Wij zijn niet gefocust op aspecten als aantallen behandelingen en winst, maar op de kwaliteit van datgene wat wij voortbrengen.
Lees verder Ľ

Bezoek Oogziekenhuis Focuskliniek

5

Reviews en Ervaringen over Refractiecentrum Haaglanden

Refractiecentrum Haaglanden

Refractiecentrum Haaglanden: in onze kliniek worden alle behandelingen uitgevoerd door zeer ervaren oogartsen die hier speciaal voor zijn opgeleid en zijn gekwalificeerd als refractiechirurg www.ooglaseradvies.org . Uiteraard staan onze oogartsen ook geregistreerd bij de beroepsgroep. Het Refractiecentrum is geintegreerd in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden(MCH).

Lees verder Ľ

Bezoek Refractiecentrum Haaglanden

6

Reviews en Ervaringen over Rijnzicht Oogkliniek

Rijnzicht Oogkliniek

U wilt niet langer afhankelijk zijn van uw bril of contactlenzen en u oriŽnteert zich op het gebied van de mogelijke laserbehandelingen. Rijnzicht Oogkliniek te Oegstgeest biedt u het complete aanbod van refractie chirurgische technieken; PRK / LASEK, Femtosecond LASIK en implantaatlenzen. Ervaren refractiechirurgen staan hier voor de behandeling ťn voor de nazorg 24 uur per dag tot uw beschikking.

Ooglaseren
Lees verder Ľ

Bezoek Rijnzicht Oogkliniek