Noord-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Correct Vision

Correct Vision

Goed zien zonder bril of contactlenzen? Een ooglaserbehandeling of refractiechirurgie maakt dit mogelijk. Bij Correct Vision, het ooglasercentrum in het Medisch Centrum Alkmaar (MCA) worden deze ooglaserbehandelingen, refractiechirurgie en vele andere oogheelkundige behandelingen op doordachte en betrouwbare wijze uitgevoerd. Correct Vision biedt vertrouwen, precisie, deskundigheid, kwaliteit, veiligheid en continuïteit.
Lees verder »

Bezoek Correct Vision

2

Reviews en Ervaringen over Laser Company

Laser Company

Laser Company heeft de beschikking over de meest geavanceerde laserapparatuur, de modernste technieken en ruim ervaren en professionele Nederlandse oogartsen. Daarom bent u bij ons zeker aan het juiste adres voor veilig en effectief ogen laseren.
Lees verder »

Bezoek Laser Company

3

Reviews en Ervaringen over Vision Ooglaseren

Vision Ooglaseren

Bij Vision Ooglaseren staan kwaliteit, zorg en deskundigheid centraal. Met deze drie pijlers garanderen wij het beste resultaat voor uw ogen.

Bij Vision Ooglaseren verkrijgt u optimale zorg. Zowel voor, tijdens als na de behandeling. Zo heeft u voor de behandeling nog een extra oogonderzoek, wordt u tijdens de behandeling begeleid door één van onze medewerkers en heeft u direct na de behandeling een nacontrole. Vision Ooglaseren wil er verzekerd van zijn dat u de juiste zorg ontvangt en zal alles in het werk stellen om u dit te verschaffen.

Lees verder »

Bezoek Vision Ooglaseren