Home Ľ CategorieŽn Ľ Noord-Brabant

Noord-Brabant

Volgorde:

1

Lasik Centrum

U wilt haarscherp zien zonder bril of contactlenzen? Dat kan. Refractie chirurgie maakt dit mogelijk. Het Lasik Centrum is gespecialiseerd in het laseren van ogen. Het Lasik Centrum beschikt over de meest accurate en snelste ooglaser van Europa. Het Lasik Centrum biedt u direct een goed vooruitzicht voor uw ogen en uw leefplezier.
Lees verder Ľ

Bezoek Lasik Centrum

2

Care Vision

Care Vision is een Europees marktleider op het gebied van ooglaserbehandelingen om bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te verhelpen. Bij Care Vision maken we gebruik van ultramoderne en strikt geteste technologie. Hierdoor kunnen we onze patiŽnten een definitieve oplossing voor hun zichtproblemen bieden.
Lees verder Ľ

Bezoek Care Vision

3

Fyeo Medical

Een hoog gekwalificeerde kliniek en vooraanstaande oogchirurgen die werken met de meest moderne apparatuur: FYEO Medical is al jaren voorloper op het gebied van oogchirurgie. Bent u een geschikte kandidaat voor ooglaseren? Welke methode geeft voor u het beste resultaat? We bepalen het na een zeer grondig vooronderzoek. Welke oogbehandeling het ook wordt, u kunt er van verzekerd zijn dat u bij FYEO Medical in vertrouwde handen bent.
Lees verder Ľ

Bezoek Fyeo Medical

In the Spotlight